niedziela, 20 października 2013

257.


podsmażane naleśniki z grzybami i cebulą
(fried pancakes with mushrooms and onions)

16 komentarzy:

  1. ostatnio w szkole znajoma narobiła mi na takie ochoty, a teraz jeszcze u Ciebie na śniadanie... Kurcze, chyba pora zagonić mamę do kuchni:D

    OdpowiedzUsuń
  2. Bardzo lubię ten farsz do naleśników, ale dodaję jeszcze ser żółty <3 Spróbuj, pyszne jest :)

    OdpowiedzUsuń
  3. aż wzięła mnie ochota na grzyby :>

    OdpowiedzUsuń
  4. Nigdy nie jadłam z takim farszem i już żałuję ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. uwielbiam podsmażane naleśniki, nieważne czy na słodko czy na słono - są najlepsze !

    OdpowiedzUsuń
  6. ten farsz jest świetny ! grzybki i cebulka <3 zgłodniałam... ;p

    OdpowiedzUsuń
  7. Podsmażane naleśniki są najlepsze! Do tego pyszny farsz :)

    OdpowiedzUsuń
  8. takie naleśniki zawsze chętnie, najlepiej z przecierem pomidorowym! :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Podasz przepis na te cudenka? ;*

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. to mamine, a moja mama zawsze wszystko robi na oko :DDD
      jak będzie robiła jeszcze raz to ją poproszę, żeby zapisała wszytsko i wstawię przepis :))

      Usuń
  10. No to też dziś miałaś naleśniki na wytrawnie ;D

    OdpowiedzUsuń
  11. Błagam podaj przepis na ciasto! Nigdy mi nie wychodzą. Próbowałam miliony przepisów i nic :(

    OdpowiedzUsuń
  12. Podsmażane najlepsze :D A na wytrawnie to wieki nie jadłam !

    OdpowiedzUsuń
  13. Na wytrawnie to z naleśikopodobnych jadłam tylko krokiety xd ale te musiały być pyszne <3

    OdpowiedzUsuń
  14. a ja myślałam, że są one z czekoladą dopóki nie przeczytałam, że z grzybami i cebulą haha :D

    OdpowiedzUsuń