sobota, 12 października 2013

251.

pieczona kasza jaglana z jabłkiem, rodzynkami i orzechami włoskimi
(millet groats baked with apples, raisins and walnuts)

12 komentarzy:

  1. jesień, jesień, jesień - prosto z piekarnika!

    OdpowiedzUsuń
  2. jaglanka a'la szarlotka - lubię te smaki ! tylko bez rodzynek ;D

    OdpowiedzUsuń
  3. Wygląda przepysznie, jabłko i orzechy włoskie to idealne połączenie :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Jeszcze miodu mi tu brakuje i byłoby nawet ósme niebo :P

    OdpowiedzUsuń
  5. robiłam niedawno podobną, musiała być smaczna :)

    OdpowiedzUsuń
  6. cudowna :) ostatnio zachciało mi się takich smaków!

    OdpowiedzUsuń
  7. Kocham pieczoną jaglankę! Moja ulubiona wersja to właśnie ta z jabłkiem :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Pieczona musiała być przepyszna :D U mnie dziś była gotowana na mleku :)

    OdpowiedzUsuń
  9. niesamowita! uwielbiam kaszę jaglaną :)

    OdpowiedzUsuń