sobota, 5 października 2013

246.

                                           Ciastko jednoporcjowe, czekoladowe z nerkowcami i imbirem
                                                        (Chocolate cake with cashew nuts and ginger)

ciastko z przepisu Julii, tylko kardamon zamieniłam na imbir. 
Było przepyyyszne, wspaniale czekoladowe i wilgotne :)

16 komentarzy:

  1. Ono jest genialne ! Muszę zrobić je koniecznie :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Wygląda przeuoroczo, a jestem ciekawa jego smaku. Nerkowce lubię, a imbir to bardzo aromatyczny dodatek. Marzy mi się to do popołudniowej kawy. :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Ciasto wygląda na mocno czekoladowe, do tego te nerkowce - mniam! :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Naprawdę wygląda GENIALNIE! Z nerkowcami, musiało być ekstra!

    OdpowiedzUsuń
  5. Kardamon i imbir to bardzo zgrany duet:) więc zamiana nie powinna wpłynąć na smak w negatywny sposób;-)

    OdpowiedzUsuń
  6. tak, tak, też muszę je zrobić :D

    OdpowiedzUsuń
  7. to ciacho jest genialne. czekolada i orzechy to jedno z najlepszych połączeń :)

    OdpowiedzUsuń
  8. te nerkowce na wierzchu *-* ahh zakochałam się w tym ciachu <3

    OdpowiedzUsuń
  9. Zachwycił mnie wygląd ciastka ;) Wygląda jakby było skradzione z najlepszej cukierni ;)

    OdpowiedzUsuń
  10. Wygląda cudownie, przypomina mi trochę snickersa :D tylko z pewnością było o wiele smaczniejsze :D

    OdpowiedzUsuń
  11. Ciacho wyszło genialnie ! Dziękuję za udział w Liebster Blog, miło było się czegoś o tobie dowiedzieć :)

    OdpowiedzUsuń
  12. mniam! koniecznie będę musiała zrobć:)

    OdpowiedzUsuń
  13. Intensywnie czekoladowe, wilgotne? I na takie też wygląda ;)

    OdpowiedzUsuń
  14. i mój ulubiony dodatek imbiru ,ciasto musiało smakować wybornie !

    OdpowiedzUsuń