poniedziałek, 23 września 2013

237.


podsmażane naleśniki z tuńczykiem, oliwkami i sosem pomidorowym,
 naleśnik z masłem orzechowym
(fried pancakes with tuna, olives and tomato sauce, 
pancake with peanut butter )

MASZ PYTANIE?- ASK.

15 komentarzy:

  1. podsmażane - NAJLEPSZE! wersja z tuńczykiem brzmi obłędnie! ja ostatnio jadłam z łososiem, a że jestem wielką fanką ryb to kolejne robię z tuńczykiem, koniecznie :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Uwielbiam naleśniki w każdej wersji na słodko i słono, a najbardziej te z masłem orzechowym :D
    Pycha!

    OdpowiedzUsuń
  3. Wyglądają fantastycznie, dawno nie jadłam wersji na słono, ale Twoja bardzo kusi :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Tuńczyk i oliwki. Bezbłędny duet!

    OdpowiedzUsuń
  5. Ja też uwielbiam podsmażane. Narobiłaś mi ochotę na rybkę, tuńczyka mogę jeść 24/7

    OdpowiedzUsuń
  6. podsmażane nie mają sobie równych :)

    OdpowiedzUsuń
  7. wyglądają na bardzoo pyszne, a ich składniki w środku mniam!

    OdpowiedzUsuń
  8. Podsmazone i jeszcze z tuńczykiem ? Yummy *-*

    OdpowiedzUsuń
  9. Zdecydowanie podpinam się pod zachwyty nad naleśnikami podsmażanymi - to jest to, co lubimy najbardziej! Wersje pysznie napakowane:)

    OdpowiedzUsuń
  10. naleśniki na wytrawnie to coś dla mnie !
    jednego poproszę :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Podsmażane najlepsze a jeszcze z tuńczykiem to już w ogóle niebo w gębie ;D

    OdpowiedzUsuń
  12. z tuńczykiem jadłam kiedyś w restauracji, smaczne! tylko oliwek nie lubię ;p za to z masłem orzechowym to tu nawet nie trzeba komentować, wiadomo co dobre :)

    OdpowiedzUsuń
  13. mniam, jadłabym takie naleśniki!

    OdpowiedzUsuń