sobota, 7 września 2013

227.

naleśniki z twarogiem i dżemem truskawkowym, z twarogiem i powidłami śliwkowymi
(pancakes with cottage cheese and strawberry jam with cream cheese and plum jam)

18 komentarzy:

  1. prawie tak jak u mnie tylko, że ja zamiast powideł miałam z dżemem jeżynowym:)

    OdpowiedzUsuń
  2. Wyglądają bosko!
    Z twarogiem najlepsze ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. uwielbiam naleśniki z twarożkiem :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Porywam tego z powidłami ;)
    Pysznie <3

    OdpowiedzUsuń
  5. twaróg i dżem/powiodła - najlepsze nadzienie dla naleśników :-)

    OdpowiedzUsuń
  6. wyglądają takie dobre... <3 a ztwarogiem i powidłami to nieboo!

    OdpowiedzUsuń
  7. Hm jakie apetyczne naleśniki i to z takim dobrym nadzieniem :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Postawiłaś na jedno z najsmaczniejszych wypełnień naleśników. :) Chyba muszę zacząć otwierać swój zapas truskawkowych dżemów.

    OdpowiedzUsuń
  9. kradnę tego z twarogiem i powidłami! <3

    OdpowiedzUsuń
  10. Twaróg i dżem to jedno z moich ulubionych dodatków do naleśników :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Cudowny, przepyszny klasyk. Nic dodać, nic ująć :)

    OdpowiedzUsuń
  12. Odsmażane...^ o ile mnie wzrok nie myli, odsmażane najlepsze wedlug mnie;)

    OdpowiedzUsuń
  13. twaróg i powidła - najlepsze połączenie ever!

    OdpowiedzUsuń
  14. tak szczerze, to już wieki nie jadłam takich klasycznych z dżemem, zawsze ostatnio z twarożkami ;) zgadzam się z Agatą, takie odsmażone najpyszniejsze :)

    OdpowiedzUsuń
  15. Powidła śliwkowe musiały być przepyszne :)

    OdpowiedzUsuń
  16. taka akcja, a mnie nie ma w domu :c
    chcę naleśniki!

    OdpowiedzUsuń
  17. Idealne na naleśnikową sobotę ;D

    OdpowiedzUsuń