poniedziałek, 16 września 2013

231.

kasza jęczmienna z gotowanym rabarbarem i gruszką z miodem

Powiedzmy sobie szczerze, dzisiejsze zdjęcie jest do dupy. Takie to już uroki jesieni :D
Koleżanki z mojej nowej klasy odnalazły mojego bloga i stwierdziły, że jest super, a jedna nawet powiedziała, że dzięki mnie polubiła owsianki i są pycha. Ależ mi się miło zrobiło! :)


MASZ PYTANIE?- ASK.

9 komentarzy:

  1. rabarbar? skąd masz rabarbar?

    oooo, to super, że koleżanki zareagowały w ten sposób:))

    OdpowiedzUsuń
  2. Super reakcja koleżanek! Zazdroszczę :)

    OdpowiedzUsuń
  3. ale masz fajne koleżanki, moich też kilka widziało i im się podobał :)
    oj tam z jakością, ważna jest zawartość miseczki ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. Jęczmienna na słodko ? U mnie jak na razie w domu pojawia się tylko w wariacjach obiadowych :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. u mnie podobne, ale kusząco wygląda na słodko, myślę,że wkrótce spróbuję :)

      Usuń
  5. Kasze są dobre w każdej postaci :D To połączenie jest bardzo fajne :) Heheh fakt jesień nie sprzyja robieniu zdjęć - śniadaniowych :)

    OdpowiedzUsuń
  6. nie ma to jak inspirować innych i zachęcać do śniadań, szczególnie do jedzenia owsianek ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. Kurcze, znowu ten rabarbar przypomina mi pomidory :D Z chęcią bym spróbowała czegoś takiego, bo nigdy nie jadłam.. nazwijmy to 'świeżym rabarbarem'.

    OdpowiedzUsuń