Oj, wieki nie jadłam nocnej owsianki. Chyba już dla mnie na nią za zimno ;) Niemniej ta Twoja definitywnie musiała być pyszna.
Cudowne połączenie <3Ja wolę tę gotowaną :P Skąd masz borówki ? ♥.♥
Niestety z wakacyjnych mrożonek.
Ojej, borówki *.* ale bym zjadła. Też lubię nocne owsianki :)
to chyba zasługa połączenia mleka i miodu, musiało być genialne!
O jakie pyszne dodatki! :)
nie dziwię sie że dobra, świetnie dobrane składniki :)
MM nocna?! pycha!
Wiadomo, że nocna owsianka z miodem jest najlepsza. *-*
wiadomo, że najlepsza! :) pychotka!
a ja nadal nocnej nie jadłam^^ w takie dni to tylko gorąca:Dale dodatki cudne, borówki<3
mnie nocne owsianki ratowały w ciepłe, letnie poranki, teraz zdecydowanie wolę gdy śniadanko mnie rozgrzeję. Ale połączenie borówek z gruszką i miodem brzmi ciekawie :)
omom boróweczki ,dawno nie jadłam ;p
Ja nocną i tak potem podgrzewam;P
pyszne dodatki ;) ale dla mnie na nocną jest za zimno.
Oj, wieki nie jadłam nocnej owsianki. Chyba już dla mnie na nią za zimno ;) Niemniej ta Twoja definitywnie musiała być pyszna.
OdpowiedzUsuńCudowne połączenie <3
OdpowiedzUsuńJa wolę tę gotowaną :P
Skąd masz borówki ? ♥.♥
Niestety z wakacyjnych mrożonek.
UsuńOjej, borówki *.* ale bym zjadła. Też lubię nocne owsianki :)
OdpowiedzUsuńto chyba zasługa połączenia mleka i miodu, musiało być genialne!
OdpowiedzUsuńO jakie pyszne dodatki! :)
OdpowiedzUsuńnie dziwię sie że dobra, świetnie dobrane składniki :)
OdpowiedzUsuńMM nocna?! pycha!
OdpowiedzUsuńWiadomo, że nocna owsianka z miodem jest najlepsza. *-*
OdpowiedzUsuńwiadomo, że najlepsza! :) pychotka!
OdpowiedzUsuńa ja nadal nocnej nie jadłam^^ w takie dni to tylko gorąca:D
OdpowiedzUsuńale dodatki cudne, borówki<3
mnie nocne owsianki ratowały w ciepłe, letnie poranki, teraz zdecydowanie wolę gdy śniadanko mnie rozgrzeję. Ale połączenie borówek z gruszką i miodem brzmi ciekawie :)
OdpowiedzUsuńomom boróweczki ,dawno nie jadłam ;p
OdpowiedzUsuńJa nocną i tak potem podgrzewam;P
OdpowiedzUsuńpyszne dodatki ;) ale dla mnie na nocną jest za zimno.
OdpowiedzUsuń