budyniowa owsianka z siemieniem lnianym, cynamonem, domowym sokiem truskawkowym, malinami, orzechami ziemnymi i bazylią
(pudding porridge with flax seeds, cinnamon, homemade strawberry juice, raspberries, peanuts and basil)
Łiiii w końcu weekend <3
cudownie wygląda ta miseczka! a dodanie bazylii to strzał w dziesiątkę, uwielbiam ją. (;
OdpowiedzUsuńuwielbiam budyniowa owsiankę, uwielbiam mrożone maliny!:)
OdpowiedzUsuńTaa, nareszcie weekend :)
OdpowiedzUsuńMaliny! :D
Z bazylią? :D Ciekawe ;3
OdpowiedzUsuńmalinyy <3
OdpowiedzUsuńPyszności. Kocham takie owsianki :)
OdpowiedzUsuńMmm, pyszności <3
OdpowiedzUsuńCiekawy pomysł z tą bazylią :)
Kocham owsianki z malinami. Piękne zdjęcie ;)
OdpowiedzUsuńwygląda przepysznie! uwielbiam budyniowe z takimi dodatkami :)
OdpowiedzUsuńten listek bazylii świetnie wygląda przy owsiance, muszę to przetestowac.
OdpowiedzUsuńmiłego weekendu!;-)
Kusisz.. !
OdpowiedzUsuńcudowna owsianka, kojarzy mi się jeszcze z latem przez te kolory:)
OdpowiedzUsuńNa pewno była pyszna. Maliny <3
OdpowiedzUsuńzjadłabym. *.*
OdpowiedzUsuńObserwuje :)
pyszna owsianka dobra na rozpoczęcie dnia ;) mniam *.*
OdpowiedzUsuńPysznie! ;)
OdpowiedzUsuńWygląda niesamowicie apetycznie!
OdpowiedzUsuń