piątek, 5 października 2012

86.

budyniowa owsianka z siemieniem lnianym, cynamonem, domowym sokiem truskawkowym, malinami, orzechami ziemnymi i bazylią
(pudding porridge with flax seeds, cinnamon, homemade strawberry juice, raspberries, peanuts and basil)

Łiiii w końcu weekend <3

17 komentarzy:

  1. cudownie wygląda ta miseczka! a dodanie bazylii to strzał w dziesiątkę, uwielbiam ją. (;

    OdpowiedzUsuń
  2. uwielbiam budyniowa owsiankę, uwielbiam mrożone maliny!:)

    OdpowiedzUsuń
  3. Taa, nareszcie weekend :)
    Maliny! :D

    OdpowiedzUsuń
  4. Pyszności. Kocham takie owsianki :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Mmm, pyszności <3
    Ciekawy pomysł z tą bazylią :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Kocham owsianki z malinami. Piękne zdjęcie ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. wygląda przepysznie! uwielbiam budyniowe z takimi dodatkami :)

    OdpowiedzUsuń
  8. ten listek bazylii świetnie wygląda przy owsiance, muszę to przetestowac.

    miłego weekendu!;-)

    OdpowiedzUsuń
  9. cudowna owsianka, kojarzy mi się jeszcze z latem przez te kolory:)

    OdpowiedzUsuń
  10. Na pewno była pyszna. Maliny <3

    OdpowiedzUsuń
  11. pyszna owsianka dobra na rozpoczęcie dnia ;) mniam *.*

    OdpowiedzUsuń
  12. Wygląda niesamowicie apetycznie!

    OdpowiedzUsuń