sobota, 22 września 2012

78.

bułka grahamka z masłem, serem brie, figą i miodem, ciasto dyniowe z masłem orzechowym.
(grahamka bread with butter, brie, fig and honey, pumpkin pie with peanut butter.)



22 komentarze:

  1. Jeszcze nie próbowałam połączenia figi i brie. Jak to smakuje? :)

    OdpowiedzUsuń
  2. to połączenie smakowe musi być genialne!

    OdpowiedzUsuń
  3. Brie...chciałam ostatnio kupic, byl w promocji, ale zrezygnowalam.
    A teraz zaluję ;D

    OdpowiedzUsuń
  4. wow, pierwszy raz widzę takie kanapki! jeżeli smakują tak, jak wyglądają to muszą być pyszne:)

    OdpowiedzUsuń
  5. gdyby każdy zaczynał dzień takim śniadaniem - wszyscy od rana tryskaliby energią :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Świetne smakowe połączenia ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. Mmmm... ciasto dyniowe z masłem orzechowym to musi być coś pysznego!

    OdpowiedzUsuń
  8. wszędzie te figi a ja jeszcze ich nie jadłam ...
    fajne kanapeczki ;)

    OdpowiedzUsuń
  9. Znowu figa, czy to sezon figowy?
    kolejny blog z figami, a ja nigdy w życiu nie próbowałam tego fioletowego, małego ... :D
    A nie, w sumie jadłam tylko, że suszoną.
    Apetyczne śniadanko, kocham sery pleśniowe<3

    OdpowiedzUsuń
  10. Mega apetyczne kanapki, aż mam ochotę na jedną ;))

    OdpowiedzUsuń
  11. kupiłam figę, już się nie mogę doczekać jak ją wykorzystam :D

    OdpowiedzUsuń
  12. Nigdy nie jadłam jeszcze fig, chyba ,że suszone:)
    Bardzo apetyczne śniadanie:)

    OdpowiedzUsuń
  13. Ser bree! Uwielbiam!

    OdpowiedzUsuń
  14. ślinka mi cieknie na ich widok, mniam;)

    OdpowiedzUsuń
  15. Ciekawe połączenie, nigdy nie jadłam bree, nie mogę się przekonać :P

    OdpowiedzUsuń
  16. A ja dawno nie widziałem świeżych fig w sklepie!

    OdpowiedzUsuń