piątek, 21 września 2012

77.

kasza manna z domowym sokiem truskawkowym, migdałami i malinami
(semolina with homemade strawberry juice, almonds and raspberries)

Piękny zapach dyniowego ciasta unosi się w powietrzu, uwielbiam takie chwile.

16 komentarzy:

  1. zapach ciasta o poranku - bezcenny :)
    a manna pyszna! domowe soki, mm :)

    OdpowiedzUsuń
  2. manna z domowym sokiem? i to truskawkowym? muszę spróbowac*.* podziel się malinami, jeszcze nigdy nie jadłam żółtych:<
    ciekawa jestem, jak pachnie dyniowe ciasto, mogę wpaśc?:D

    OdpowiedzUsuń
  3. Ślicznie podana manna, bardzo apetycznie wygląda :)
    A ciacho brzmi pysznie.. :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Ja też przepadam za zapachami domowych pieczących się ciast... <3
    Śliczna manna, taka aksamitna.

    OdpowiedzUsuń
  5. Twoja miseczka zawiera smak mojego dzieciństwa :)

    OdpowiedzUsuń
  6. bardzo smacznie ,a te malinki wyglądają uroczo ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. ale urocze te maliny! smakują jak normalne? (;

    OdpowiedzUsuń
  8. Znakomicie się prezentuje ta manna :D

    OdpowiedzUsuń
  9. Ciekawy kolor mają te maliny ;).

    OdpowiedzUsuń
  10. nie jadłam białych malin, a miseczka pysznie się prezentuje *.*

    OdpowiedzUsuń