środa, 29 stycznia 2014

319.

jabłko z masłem orzechowym w cieście francuskim
(apple with peanut butter in puff pastry)

15 komentarzy:

  1. 3 proste składniki stworzyły tak przepyszne śniadanie! <3

    OdpowiedzUsuń
  2. O takie sniadanie to ja rozumiem <3

    OdpowiedzUsuń
  3. Treściwe i smaczne, w końcu to najważniejszy posiłek dnia!

    OdpowiedzUsuń
  4. Jabłko z masłem... któryś już raz widzę to połączenie, ale boję się nawet próbować.
    A tak to ładnie wygląda!

    OdpowiedzUsuń
  5. Już wyobrażam sobie rozpływające się masło orzechowe ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. tak dawno nie jadłam tego ciasta, mój piekarnik kompletnie o nim zapomniał. i chyba się podejmę wyzwania i swoje zrobię

    OdpowiedzUsuń
  7. ale mam ochotę na ciasto francuskie! już szykuję w myślach ślimaczki ze szpinakiem na piątkową imprezę.... a może jednak zrobię Twoją propozycję?! :> uwielbiam jabłka z masłem orzechowym, najbardziej saute!

    OdpowiedzUsuń
  8. ciasto francuskie robiłaś sama czy kupne? jak robiłaś to podzielisz się przepisem? :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Jaki ciekawy pomysł! Pycha :)

    OdpowiedzUsuń
  10. Cóż za rewelacyjne połączenie smakowe :) Jabłka i masło w domu jest - będę musiała to jakoś połączyć :)

    OdpowiedzUsuń
  11. sama robiłaś ? :>

    OdpowiedzUsuń
  12. Jabłko + masło orzechowe to idealny duet! :)

    OdpowiedzUsuń