niedziela, 5 stycznia 2014

305.

budyń kokosowy z tahini, migdałami i bananem ( w budyniu)

Sczerze powiedziawszy to średnio mi smakowała ta wersja budyniu,
 nic nie przebije budyniu z mąki jaglanej :)

14 komentarzy:

  1. Prędzej kremu z kaszy jaglanej. Jest ok, chociaż moim zdaniem nie ma czym się zachwycać:)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. aromat jaglanej właśnie zachwyca! :)

      Usuń
    2. Nie kremu z kaszy, tylko budyniu z MĄKI jaglanej.

      Usuń
    3. Wiem, o co Tobie chodziło, bardzo często robię takie KREMY na bazie mąki jaglanej (zmielona kasza).

      Usuń
  2. Proste - kasza jaglana jest najlepsza ;P

    OdpowiedzUsuń
  3. mimo że nie zachwycił - zdjęcie boskie. :)

    OdpowiedzUsuń
  4. nie próbowałam ani kokosowego, ani z mąki jaglanej, ale to jeszcze przede mną :) bardzo apetycznie wygląda!

    OdpowiedzUsuń
  5. Musze zrobic domowe wersje budyniu bo az slinka cieknie na ich widok :-)

    OdpowiedzUsuń
  6. No dobra, ale to wygląda super.
    Coś jak budyń toffi z krówką, kajmakiem i chałwą.
    I jeszcze bananem pojechałaś!:D

    OdpowiedzUsuń
  7. aż dziwne, że nie smakowało bo wygląda fantastycznie :)
    swoją drogą, to muszę w końcu spróbować tahini.

    OdpowiedzUsuń