sobota, 18 stycznia 2014

314.

 naleśniki podsmażane na maśle z serkiem śmietankowym i dżemem śliwkowym, z  kremem z ciasteczek korzennych, z puree z dynii i duszonym jabłkiem

Naleśniki jak zwykle smażone ma masełku, bo takie według mnie są najlepsze :))

MASZ PYTANIE?- ASK.

15 komentarzy:

  1. masło w ogóle jest najlepsze i najsmaczniejsze! :)
    te z dźemem śliwkowym dla mnie

    OdpowiedzUsuń
  2. takie naleśniki to bym dziś sobie zjadła!!! najbardziej smakują te podsmażane dodatkowo :) albo jeszcze lepiej -zapiekane :)

    OdpowiedzUsuń
  3. jak czytam 'podsmażane na maśle' - od razu przed oczami mam najlepsze, mamine naleśniki, nadziane capri z cukrem i żółtkiem <3 Aż chyba zasugeruję mamie żeby usmażyła dziś na obiad.

    OdpowiedzUsuń
  4. oczywiście, że takie są najlepsze. z serkiem i dżemem, niezastąpione!

    OdpowiedzUsuń
  5. pewnie że najlepsze! I z takimi dodatkami...

    OdpowiedzUsuń
  6. Dokładnie, na maśle najlepsze ♡

    OdpowiedzUsuń
  7. Wyglądaja bardzo ,ale to bardzo smakowicie :) !

    OdpowiedzUsuń
  8. naleśniki! mam taką ochotę, że robię na obiad. przepysznie je podałaś

    OdpowiedzUsuń
  9. O rany nalesniki na masełku i to jeszcze z takim pysznym kremem <3 Uwielbiam!

    OdpowiedzUsuń
  10. Na masełku - nie ... nie lubię smaku masła . Ale dodatki powalają ! :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Twoje naleśniki dosłownie zawsze są takie, jak lubię ;)

    OdpowiedzUsuń
  12. te smażone na masełku nawet wyglądają o wiele lepiej, muszę spróbowac - koniecznie!

    OdpowiedzUsuń