wtorek, 21 stycznia 2014

315.


dyniowo- marchewkowe pancakes z żurawiną i migdałami podane z sosem "sezamkowym"

Nazwałam ten sos "sezamkowy" bo smakuje jak sezamki, a są to po prostu 2 łyżki tahini wymieszane z łyżką miodu, polecam pychota :)


17 komentarzy:

  1. nie musisz polecać, kupiona jestem tym sosem!

    OdpowiedzUsuń
  2. Bardzo lubię sezamki, więc domyślam się smaku. Słodko:)

    OdpowiedzUsuń
  3. koniecznie do spróbowania! ten sos brzmi i wygląda świetnie! i coś ostatnio wszyscy dynie wyciągają :p

    OdpowiedzUsuń
  4. AAa, ten sos *.*
    W połączeniu z tymi plackami, cudo po prostu :3

    OdpowiedzUsuń
  5. Często robię taki sos, klasyka;)

    OdpowiedzUsuń
  6. Ten sos musi być genialny ! Koniecznie do wypróbowania ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. ja bym z migdałów w tym przypadku zrezygnowała, reszta- idealnie :)

    OdpowiedzUsuń
  8. sezamkowy? no ja już go lubię!

    OdpowiedzUsuń
  9. Ten sos... Brak słów, by wyrazić mój zachwyt!

    OdpowiedzUsuń
  10. bo tahini z miodem to po prostu przepyszne połączenie! :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Ale się zgrałyśmy z dyniowymi plackami dziś ! :D

    No i ten sosik <3

    OdpowiedzUsuń
  12. Idealne pancakes c: Ślicznie podane!

    OdpowiedzUsuń