poniedziałek, 16 grudnia 2013

293.

owsianka z jabłkiem, bananem, masłem orzechowym i cynamonem
(porridge with apple, banana, peanut butter and cinnamon)

Dziękuję wszystkim za życzenia pod ostatnim postem :))
Kupiłam pastę tahini do czego polecacie ją wykorzystać?

13 komentarzy:

  1. Uwielbiam połączenie masła orzechowego j jabłka !

    OdpowiedzUsuń
  2. Uwielbiam taką owsiankę, jaką zrobiłaś, często robię właśnie taką prostą:) oczywiście without masło orzechowe;d

    OdpowiedzUsuń
  3. Co do tahini - niestety nie pomogę, bo sama właśnie 'poluję' na nią w sklepie :)
    Owsianka ma w sobie wszystko, co najlepsze. Słowem: pycha :D

    OdpowiedzUsuń
  4. Tahini nigdy nie jadłam więc nie pomogę :<
    Ale miseczkę porywam !

    OdpowiedzUsuń
  5. tahini - za mną ciągle chodzi hummus, sama muszę zrobić :)
    owsianka - mistrz!! <3

    OdpowiedzUsuń
  6. Dla mnie połączenie jabłka z masłem orzechowym to jedno z najwspanialszych pod słońcem :)

    OdpowiedzUsuń
  7. skuszę się na takie śnidanie jutro ;)

    OdpowiedzUsuń
  8. Tahinii robiłam, ale nie wyszło, może też kupię :) Owsianka z prostymi, ale najlepszymi dodatkami!

    OdpowiedzUsuń
  9. lubię proste smaki. są najlepsze.
    tahini- według mnie fajne chińskie dania można zeń stworzyć (makaron w tahini z warzywami, krewetkami, z sosem sojowym). u mnie też dziś w śniadaniu (bardzo lubię tahini w połączeniu z ananasem. no i oczywiście: tahini+miód= chałwa!) :)

    OdpowiedzUsuń
  10. oo, miałyśmy podobne śniadanko ;)

    OdpowiedzUsuń
  11. ta miseczka jest prześliczna. :)
    tahini, hmm, z bananem, gruszką, marchewką - mi smakuje. ;)

    OdpowiedzUsuń
  12. Moje ulubione połączenie :) !

    OdpowiedzUsuń