sobota, 30 listopada 2013

285.

croissant maślany z jajecznicą z pomidorem i bazylią
(buttery croissant with scrambled eggs with tomato and basil)

13 komentarzy:

  1. Poproszę takiego rogala! Nieziemski, serio. Na taką kanapkę bym się skusiła na pewno <3

    OdpowiedzUsuń
  2. takiego kruchego, maślanego croissanta to bym zjadła!

    OdpowiedzUsuń
  3. Genialne zdjęcie (i talerz). :)

    OdpowiedzUsuń
  4. cudo, muszę w końcu nadziać sobie croissanta :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Nie pogardziłabym takim śniadaniem ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. fajny pomysł na wytrawne podanie croissant'a ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. Super pomysł ! Taki na wytrawnie też musi smakować obłędnie :)
    Nominowałam Cię :)
    http://rankiemwszystkolepsze.blogspot.com/2013/11/sniadanie-nr36-klasyka-jaka-smaczna.html

    OdpowiedzUsuń
  8. a niech Cię! teraz nie spocznę dopóki nie zjem croissanta!

    OdpowiedzUsuń
  9. Croissanta uwielbiam jeść na słodko, ale Twoja wersja podoba mi się o wiele bardziej! ;))

    OdpowiedzUsuń
  10. Niby zwykły croissant, ale wygląda mega apetycznie :D

    OdpowiedzUsuń