sobota, 16 listopada 2013

273.


podsmażane na maśle naleśniki z puree z dyni i duszonym jabłkiem
(fried on butter pancakes with pumpkin puree and stewed apples)

12 komentarzy:

  1. u mnie naleśniki dziś tradycyjnie na obiad :) zjadłabym właśnie tak smacznie nadziane :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Puree z dyni i jabłko, czyli jesienne smaki.
    Naleśniki podsmażane, czyli najlepsze moim zdaniem zdaniem wydanie naleśników ever!
    Czyli... zazdroszczę śniadania:)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. dokładnie, odsmażone na maśle sto razy lepsze ;)

      Usuń
  3. Odsmażane <3
    Pyszne nadzienie, również zazdroszczę takiego talerzyka

    OdpowiedzUsuń
  4. ja również podpiszę się pod pochwałą odsmażania. a smak masła nie równa się żadnemu innemu!

    OdpowiedzUsuń
  5. naleśniki są najlepsze właśnie odsmażone! <33

    OdpowiedzUsuń
  6. Odsmażane - smak dzieciństwa .
    Pyszności :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Czy naprawdę tylko ja nie potrafię smażyć naleśników? :<
    Obłędne ;)

    OdpowiedzUsuń
  8. odsmażane są najpyszniejsze! i to nadzienie <3

    OdpowiedzUsuń