środa, 27 listopada 2013

284.

czekoladowe poduszki z nadzieniem orzechowym z ciepłym mlekiem

Łee już wiem czemu niegdy nie lubiłam płatków (płatek :DDD) z ciepłym mlekiem, nigdy więcej są ochydne :C

18 komentarzy:

  1. Nie "płatek", tylko płatków. Naucz sie pisać.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Rzeczywiscie, ten jeden blad przekresla cala jej umiejetnosc pisania.
      Ja uwielbialam platki z mlekiem, a te to w ogole byl rarytas! (o dziwko kupowalam je nader rzadko)

      Usuń
    2. Zauważyłam, że pojawiło się w blogosferze sporo mistrzów ortografi. Te nasze anonimy :*
      A płatki zawsze jadałam suche, nie smakowały mi nigdy takie rozmoknięte :P

      Usuń
    3. taaa, ciekawe, że takie rzeczy to anonimowo...

      Usuń
    4. Wybacz czigodny i doskonały anonimie, iż w pośpiechu poełniłam tak karygodny błąd. Przykro mi, że niestety jestem tylko człowiekiem i nie jestem idealna jak ty. Tak się składa, że umiem pisać i jestem w klasie humanistycznej :D Akurat miałam zaraz to poprawiać, ale byłeś szybszy :)

      Usuń
  2. ja zawsze gdy zagrzeje mleko w mikrofalówce czekam po wyjęciu aż trochę ostygnie, zrobi się letnie i wtedy dorzucam płatki :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Hmm... nie są może jakoś super-hiper fantastyczne, ale da się zjeść:p

    OdpowiedzUsuń
  4. Też nie lubiłam, bo się strasznie ciapciały :P

    OdpowiedzUsuń
  5. Ja lubiłam tylko nesquiki i chocapic (ale wyjadałam szybko, by nie zmiękły) i mleko po nich <3

    OdpowiedzUsuń
  6. Uwielbiam Jaśki ! Ale nie z mlekiem bo się ciapają i są mdłe :< Ogólnie nie lubię płatków z mlekiem ... lepse są z jogurtem naturalnym albo serkiem wiejskim/twarogiem bo w tedy ich konsystencja pozostaje bez zmian :D

    OdpowiedzUsuń
  7. Też nie lubię z ciepłym. Piąteczka!

    OdpowiedzUsuń
  8. jak płatki to tylko zimne mleko, bo inaczej takie rozdziabdziane kluchy wychodzą :/

    OdpowiedzUsuń
  9. Ja lubię cini minis z mlekiem a na końcu cynamonowe mleko <3

    OdpowiedzUsuń
  10. a ja uwielbiam, jak płatki się rozmakają! fajne są bran flakes, bo są twarde i robią się miękkie stopniowo. (;

    OdpowiedzUsuń