wtorek, 26 listopada 2013

283.

gruszkowy budyń jaglany z pestkami dyni

10 komentarzy:

  1. Budyniu jaglanego jeszcze nie jadłam ... jeszcze . Czas to zmienić wygląda obłędnie ! :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Widzę, że zjadłabym go z przyjemnością. A wiesz po czym poznaję doskonały budyń? Po tej 'skórce' na wierzchu....<3

    OdpowiedzUsuń
  3. gruszkowy musiał być fantastyczny!

    OdpowiedzUsuń
  4. akurat robię dziś jaglankę z gruszką :) coś podobnego, ale u Ciebie jeszcze budyniowo *-*

    OdpowiedzUsuń
  5. Budyń jaglany - bardzo go lubię :) Niezwykle delikatny w smaku. Gruszka musiała stanowić świetne jego dopełnienie.

    OdpowiedzUsuń
  6. Wygląda fenomenalnie :) Tylko...jak się robi jaglany budyń ?

    OdpowiedzUsuń
  7. takie cudo bym zjadła, a nawet nie wiem jak się przybrać do jego zrobienia :(
    mniam :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Jej, swietny! Upraszam o przepis! :)

    OdpowiedzUsuń
  9. wygląda świetnie, ma ciekawy kolor i w ogóle, pysznie podany :)

    OdpowiedzUsuń
  10. Gruszkowy!? Muszę go spróbować, koniecznie :D

    OdpowiedzUsuń