kasza jaglana z jogurtem naturalnym, otrębami pszennymi, słonecznikiem, migdałami, nektarynką, winogronem i dżemem truskawkowym
(grits jaglana with plain yogurt, bran, sunflower seeds, almonds, nectarine, grape and strawberry jam)
Pierwszy raz jadłam jaglaną i powiem wam była pyszna :-)
Wieki nie jadłam kaszy jaglanej, a jest pyszna. :) Twoja, widzę, w wersji na bogato :)
OdpowiedzUsuńmmm, ile dodatków ;)
OdpowiedzUsuńJa uwielbiam kaszę jaglaną:)
OdpowiedzUsuńTo moja ulubiona, a na drugim miejscu jest manna :)
Pozdrawiam i zapraszam do siebie:)
OdpowiedzUsuńdobrze, że spróbowałaś, bo jaglanka to chyba najlepsza kasza i daje tyle kombinacji co do dodatków:D a Twoje są cudowne<3
OdpowiedzUsuńja zrobilam raz i była rewelacyjna!
OdpowiedzUsuńszkoda,że tak długo ją sie robi..
O tak, też bardzo lubię jaglaną, a to najzdrowsza z kasz!
OdpowiedzUsuńCo za mix, co za kolory ;)
OdpowiedzUsuńDawno nie robilam jaglanej, ale kiedys jadlam ją codziennie, dla mnie najlepsza z miodem i orzechami ;)
OdpowiedzUsuńOczywiście, bo jaglana jest pycha :)
OdpowiedzUsuńJaglanka jest świetna!
OdpowiedzUsuńDlaczego wciąż nie przyrządziłam tej utęsknionej jaglanki? No czemu? ^^
OdpowiedzUsuńA mnie ona jakoś nie przekonała;)
OdpowiedzUsuńdawno nie jadłam kaszy jaglanej, a ją uwielbiam:P
OdpowiedzUsuńNie ma innej opcji, jaglana musi być pyszna! Zwłaszcza w takim kolorowym wydaniu ;).
OdpowiedzUsuńtak ,kasza jaglana jest pyszna i zdrowa ;)
OdpowiedzUsuńja ją bardzo lubię ,szczególnie na mleczku ;*
tez musze jej w koncu sprobowac! :-)
OdpowiedzUsuńale owocowa :)
OdpowiedzUsuńMi nigdy jaglanka na słodko nie wychodzi ;
OdpowiedzUsuńo tak, jaglana jest zdecydowanie pyszna<3
OdpowiedzUsuń