czwartek, 9 sierpnia 2012

57.


kasza jaglana z jogurtem naturalnym, otrębami pszennymi, słonecznikiem, migdałami, nektarynką, winogronem i dżemem truskawkowym
(grits jaglana with plain yogurt, bran, sunflower seeds, almonds, nectarine, grape and strawberry jam)

Pierwszy raz jadłam jaglaną i powiem wam była pyszna :-)


20 komentarzy:

  1. Wieki nie jadłam kaszy jaglanej, a jest pyszna. :) Twoja, widzę, w wersji na bogato :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Ja uwielbiam kaszę jaglaną:)
    To moja ulubiona, a na drugim miejscu jest manna :)

    OdpowiedzUsuń
  3. dobrze, że spróbowałaś, bo jaglanka to chyba najlepsza kasza i daje tyle kombinacji co do dodatków:D a Twoje są cudowne<3

    OdpowiedzUsuń
  4. ja zrobilam raz i była rewelacyjna!
    szkoda,że tak długo ją sie robi..

    OdpowiedzUsuń
  5. O tak, też bardzo lubię jaglaną, a to najzdrowsza z kasz!

    OdpowiedzUsuń
  6. Dawno nie robilam jaglanej, ale kiedys jadlam ją codziennie, dla mnie najlepsza z miodem i orzechami ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. Oczywiście, bo jaglana jest pycha :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Dlaczego wciąż nie przyrządziłam tej utęsknionej jaglanki? No czemu? ^^

    OdpowiedzUsuń
  9. A mnie ona jakoś nie przekonała;)

    OdpowiedzUsuń
  10. dawno nie jadłam kaszy jaglanej, a ją uwielbiam:P

    OdpowiedzUsuń
  11. Nie ma innej opcji, jaglana musi być pyszna! Zwłaszcza w takim kolorowym wydaniu ;).

    OdpowiedzUsuń
  12. tak ,kasza jaglana jest pyszna i zdrowa ;)
    ja ją bardzo lubię ,szczególnie na mleczku ;*

    OdpowiedzUsuń
  13. tez musze jej w koncu sprobowac! :-)

    OdpowiedzUsuń
  14. Mi nigdy jaglanka na słodko nie wychodzi ;

    OdpowiedzUsuń
  15. o tak, jaglana jest zdecydowanie pyszna<3

    OdpowiedzUsuń