środa, 22 maja 2013

181.

bułka ziarnista z masłem, jajkiem i szczypiorkiem
(bread and butter, egg and chives)

17 komentarzy:

  1. Ja tu z przyzwyczajenia dodałabym majonez, ale taką wersją też nie pogardzę :>

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. o taaak, majonez! i jeszcze sałata pod jajem

      Usuń
    2. że Wy w domu majonez macie:D u mnie to taki zapominany zakupy

      Usuń
    3. Ja tam majonezu nie lubię, zawsze gdy byłam mała ściągałam go z jajek np. na wigilię bądź wielkanoc. A kanapeczki cudowne, uwielbiam takie <3

      Usuń
    4. Tak. Zdecydowanie brakuje mi tu majonezu!

      Usuń
    5. A ja tam wolę z ketchupem :D

      Usuń
  2. lubię te duże ilości szczypiorku :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Kocham kanapki z jajkiem. Chociaż ja jem z sałatką albo pomidorkiem bo szczypiorku nie trawię :D

    OdpowiedzUsuń
  4. A ja z kolei dorzuciłabym wędlinkę albo ser, jakoś mi tu pusto... ale co tam! ostatnio zjadłam wafel ryżowy z sałatą i jajkiem:D miałam ochotę na nie wiadomo co:p

    OdpowiedzUsuń
  5. lubię jak żółtko nie jest do końca ścięte :D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. ja takie uwielbiam! nazywam to "jajko na półtwardo" ;D

      Usuń
  6. Uwielbiam kanapki z jajkiem, obsypię solą, szczypiorkiem i śniadanie idealne ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. Pyszne kanapeczki! Kojarzą mi się właśnie z wiosną :) Świeży szczypiorek na jajku - to ten smak!

    OdpowiedzUsuń
  8. Uwielbiam takie, często sobie w piątek takowe serwuję ^^

    OdpowiedzUsuń
  9. najlepsze dodatki na kanapkę, jajuszko i szczypiorek - jak ja to lubię ;D

    OdpowiedzUsuń