poniedziałek, 13 maja 2013

177.

jogurt naturalny z jabłkami gotowanymi z cynamonem i syropem klonowym
(natural yogurt with apples cooked with cinnamon and maple syrup)

15 komentarzy:

  1. Trochę jesienne smaki, ale akurat te smakują przez cały rok :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Klasyk zawsze na miejscu :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Uwielbiam to połączenie <3 Wygląda genialnie! :)

    OdpowiedzUsuń
  4. takie proste, ale jakie pyszne, ze wzgledu na składniki, które chyba nigdy się nie znudzą :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Nie mogę się jakoś przekonać do smaku jabłek ale kiedy są gotowane lub pieczone to je uwielbiam !

    OdpowiedzUsuń
  6. Klasycznie dobre smaki :) a jabłko to tak normalnie gotujesz w wodzie?

    OdpowiedzUsuń
  7. Zjadłabym teraz takie ciepłe jabłka... coś czuję gardło, nie podoba mi się to, dlatego marzy mi się coś ciepłego:)

    OdpowiedzUsuń
  8. jeszcze nie jadłam takich gotowanych jabłek :) muszę kiedyś spróbować :D tylko boję się, że mi się rozgotują..

    OdpowiedzUsuń
  9. Gotowane jabłko z cynamonem ♥

    OdpowiedzUsuń
  10. a ostatnio na nowo zakochałam się w syropie klonowym, więc zawartość tej miseczki na pewno była przepyszna:D

    OdpowiedzUsuń
  11. Takie proste, a takie smaczne:)

    OdpowiedzUsuń
  12. jabłka z cynamonem i syropem klonowym - the best ever <3

    OdpowiedzUsuń