niedziela, 23 lutego 2014

333.

 omlet z pieczarkami, cukinią, wędzonym łososiem, 
pomidorkami koktajlowymi i mozzarellą, chleb z masłem

12 komentarzy:

  1. Wyglada bardzo apetycznie ;D

    OdpowiedzUsuń
  2. robisz świetne wytrawne omlety! najlepsze składniki :)

    OdpowiedzUsuń
  3. jak nie lubię śniadań na wytrwanie, tak takim omletem bym nie pogardziła!

    OdpowiedzUsuń
  4. jakie cuuudoo! :)
    zjadłabym taki omlet, oj zjadłabym! :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Zupełnie nie moje klimaty, choć wygląda super. Nie lubię mozzarelli, a połączenie pieczarek i łososia byłoby chyba u mnie nie na miejscu. Jeśli jednak miałabym możliwość, spróbowałabym :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Taki bogaty i kolorowy omlet to coś, na co skusiłabym się bez dwu zdań:)

    OdpowiedzUsuń
  7. Twoje omlety zawsze mnie zachwycają, mniam :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  9. matko, pełno wspaniałych inspiracji i przepisów! czemu tak późno Cię odkryłam ? Xx

    OdpowiedzUsuń
  10. A jaki jest dokladnie przepis na omleta:)?

    OdpowiedzUsuń