sobota, 1 lutego 2014

322.

 Krem kokosowo- bananowy z borówkami amerykańskimi i migdałami

16 komentarzy:

  1. Czy mogę użyć mąki orkiszowej bądź pełnoziarnistej? Kusi mnie zrobienie tego kremu, ale mam obawy przed tym jajkiem ;p Wygląda przepysznie ;D Kamila

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. szczerze powiedziawszy to nie wiem, ale wątpie, to już nie będzie ten sam smak i nie jestem pewna czy wyjdzie tak jak powinno. Też miałam obawy przed tym jajkiem, ale nie ma się czego bać bo smakuje pysznie :)

      Usuń
  2. ten krem, ten krem, ten krem! zachwycona nim jestem, muszę zrobić! :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Krem brzmi pysznie... borówki.... czyżby się było w Lidlu?:>
    :)

    OdpowiedzUsuń
  4. ale gęsty! i pyszne smaki w nim zawarte. :)

    OdpowiedzUsuń
  5. krem kusi już od dłuższego czasu na wielu blogach, a ty znowu mi o nim przypominasz :) kremowo, słodko, po prostu idealnie! <3

    OdpowiedzUsuń
  6. Chętnie zjadłabym ten krem, bo Twój wygląda obłędnie :)

    OdpowiedzUsuń
  7. ja się twardo trzymam i nie kuszą mnie te owoce lata w marketach. dzielnie z zamrażarki wyciągam ;)

    OdpowiedzUsuń
  8. niech no tylko czerwiec będzie, a owoce lata będą u mnie co dzień!

    OdpowiedzUsuń
  9. Uwielbiam ten krem, genialnie smakuje :)

    OdpowiedzUsuń
  10. Wygląda pysznie ! Muszę kiedyś się na taki krem skusić ;)

    OdpowiedzUsuń
  11. Jaka wypchana miseczka! Wygląda pysznie ;)

    OdpowiedzUsuń