środa, 12 czerwca 2013

190.

domowa drożdżówka z serem, rabarbarem i kruszonką, ciepłe mleko
(Home bun with cheese, rhubarb and crumble, warm milk)

14 komentarzy:

  1. Mleko i drożdżówka - smak dzieciństwa :)
    Podasz przepis na drożdżówkę? Sera i rabarbaru jako duet w cieście drożdżowym jeszcze nie próbowałam.

    OdpowiedzUsuń
  2. genialnie wygląda ta drożdżówka, będzie przepis? :D

    OdpowiedzUsuń
  3. Dawno nie robiłam domowych wypieków drożdżowych, czas to zmienić :D

    OdpowiedzUsuń
  4. Nie ma to jak domowa drożdżówka ;D

    OdpowiedzUsuń
  5. Na wypasie drożdżóweczka, pycha :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Uwielbiam domowe drożdżówki <3

    OdpowiedzUsuń
  7. Domowa drożdżówka super+mleko zestaw idealny :)

    OdpowiedzUsuń
  8. kruszonka *_* Uwielbiam wszystko, co zawiera to słowo w nazwie!

    OdpowiedzUsuń
  9. cudo! szkoda, że moja mama nie robi drożdżówek

    OdpowiedzUsuń
  10. Kruszonka, czyli najlepsze z całej drożdżówki:) II śniadanie w szkolnych czasach...

    OdpowiedzUsuń
  11. co domowe to jednak domowe - uwielbiam :D

    OdpowiedzUsuń
  12. mmm domowa drożdżówka , cudo !! kruszonka najlepsza ;)

    OdpowiedzUsuń
  13. domowa drożdżówka? ojejki, śniadanie dziś musiało wywoływać wielki uśmiech! :) no i mleko - obowiązek! <3

    OdpowiedzUsuń
  14. nie robiłam jeszcze domowej choć miałabym ochotę po twoim poście . Dorzucam się do prośby o przepis :)

    OdpowiedzUsuń