czwartek, 6 czerwca 2013

187.

kasza jęczmienna na mleku z jogurtem greckim i gruszką
(barley porridge with milk and yogurt Greek and pear)

14 komentarzy:

  1. Tak sobie patrzę i myślę, że zjadłabym gruszkę ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. jak ja już dawno nie jadłam gruszki :P

    OdpowiedzUsuń
  3. Wszelkie kasze czy to jaglana,kuskus czy właśnie jęczmienna najbardziej smakują mi z jogurtem i jakimś owocem:)

    OdpowiedzUsuń
  4. Uwielbiam gruszkę, więc na pewno bym się skusiła na takie jedzonko ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. połączenie jogurtu z owocem zawsze najlepsze :)

    OdpowiedzUsuń
  6. no i przez Ciebie mam ochotę na gruszkę :P

    OdpowiedzUsuń
  7. Prosto, a wciaz bardzo smacznie :) Uwielbiam kazdy ze skladnikow Twojego dzisiejszego sniadania.

    OdpowiedzUsuń
  8. Kupiłam dziś gruszkę, żeby się w końcu z nią zaprzyjaźnić.

    Nominowałam Cię do Liebster Blog :) :*

    OdpowiedzUsuń
  9. Ostatnio mam fazę na gruszki, mogłabym je jeść i jeść :) Nawet większą niż na truskawki. Uwielbiam każdą część twojego śniadania, poprostu pychota.

    OdpowiedzUsuń
  10. Muszę wreszcie spróbować tą kaszę na mleku :>

    OdpowiedzUsuń
  11. jogurt grecki i bałkański to są moje dwa najlepsze jogurty, a ich podróba TAŃSZA pochodzi z Lidla <3

    OdpowiedzUsuń
  12. Kiedy ja kaszę jęczmienną jadłam ostatnio, hohoho :D

    OdpowiedzUsuń
  13. już wieki tej kaszy nie jadłam, a tym bardziej na słodko, muszę to zmienic i przyrządzić coś pysznego tak jak twoje śniadanko ;)

    OdpowiedzUsuń