piątek, 15 marca 2013

157.

ciasto Raffaello, serek wiejski, inka z mlekiem

27 komentarzy:

  1. Wyślij mi kawałek ciasta! <3 Boże ile ja bym dała za rafaello, uwielbiam to ciasto. Ale rzadko robię bo bym całą blachę zjadła.

    OdpowiedzUsuń
  2. całe wieki już nie jadłam Raffaello, teraz mi przypomniałaś i chyba wiem, co w weekend sobie zafunduję<3

    OdpowiedzUsuń
  3. aż mi ślinka pociekła *.*

    OdpowiedzUsuń
  4. ale się zgrałyśmy, u mnie dzisiaj bardzo podobne smaki. (;

    OdpowiedzUsuń
  5. Ciasto Rafaello o mamuńciu! Zapomniałam o nim, przecież to jedno z moich ulubionych <3

    OdpowiedzUsuń
  6. ciacho wygląda obłędnie *.*

    OdpowiedzUsuń
  7. Jak dawno nie jadłam! Jest świetne!

    OdpowiedzUsuń
  8. Smakowicie :) Ciacho o poranku to niezłe doładowanie na resztę dnia.

    OdpowiedzUsuń
  9. Och, kocham to ciasto! Pysznie :)

    OdpowiedzUsuń
  10. mmm rafaello - lubię smak kokosa ;D

    OdpowiedzUsuń
  11. Wieki nie jadłam rafaello *.*

    OdpowiedzUsuń
  12. ach... to ciasto było moim pierwszym! cudne:)

    OdpowiedzUsuń
  13. spakuj w pudełko i koniecznie mi wyślij! :D

    OdpowiedzUsuń
  14. O matko, zrób mi takie. *-*

    OdpowiedzUsuń
  15. Wieki nie jadłam tego ciacha! Nie ma to jak pyszny kawałek o poranku :))

    OdpowiedzUsuń
  16. już to ciasto kocham! rafaello <3
    Poproszę przepis!

    OdpowiedzUsuń