sobota, 2 marca 2013

155.

żytnie placki z jabłkami podane z syropem klonowym, 
serkiem wiejskim i masłem orzechowym (później)

17 komentarzy:

  1. Świetne zdjęcie :) A i samo to śniadanie musiało smakować genialnie.

    OdpowiedzUsuń
  2. uwielbiam placki z jabłkami :D

    OdpowiedzUsuń
  3. Nie ma to jak jabłko w cieście :)

    OdpowiedzUsuń
  4. serek wiejski na placuszkach, to lubię! bardzo! :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Placki z jabłkami. *.*
    Najlepsze jak mama robi. :D

    OdpowiedzUsuń
  6. Mniam, chcesz mi też zrobić? :D

    OdpowiedzUsuń
  7. wyglądają tak "orientalnie" z tym napisem na desce. :DD

    OdpowiedzUsuń
  8. ale fajne placuchy. z jabłkiem to już chyba kilka lat nie jadłam ;)

    OdpowiedzUsuń
  9. hej, zostałaś przeze mnie nominowana do liebster blog!

    OdpowiedzUsuń