wtorek, 2 lipca 2013

202.

owsianka z bananem i twarogiem sernikowym w słoiku po maśle migdałowym
(Porridge with banana and cream cheese in a jar on almond butter)

19 komentarzy:

  1. Na taką owsiankę jestem baardzo chętna :>

    OdpowiedzUsuń
  2. Gdzie kupiłaś ta masełko? :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Miałam właśnie mówić, co to za masło orzechowe... a to migdałowe^

    OdpowiedzUsuń
  4. Też jadłam to masło! :P
    Ale wolę Archer's Farm:)

    OdpowiedzUsuń
  5. Coś czuję, że to masełko by mi smakowało. Skąd masz?

    OdpowiedzUsuń
  6. Jej, ale apetycznie to wygląda :) Fanką masła nie jestem, ale twarożek to świetny dodatek do owsianki.

    OdpowiedzUsuń
  7. Mogłabyś zamknąć ten słoiczek i my przesłać kurierem :P

    OdpowiedzUsuń
  8. takiego masła jeszcze nie widziałam.
    owsianka na pewno znakomita. twaróg sernikowy pasuje do wszystkiego, ale w owsiance już kompletnie jest znakomity :)

    OdpowiedzUsuń
  9. masło migdałowe? mmm skąd? skąd?? :)

    OdpowiedzUsuń
  10. owsianka nieziemska , uwielbiam takie sniadania *-*

    OdpowiedzUsuń
  11. nie jadłam nigdy migdałowego masła, musi dobre być ;p

    OdpowiedzUsuń
  12. też chcę taką słoiczkową owsiankę :C

    OdpowiedzUsuń
  13. masło migdałowe omg <3 cuda

    OdpowiedzUsuń